Lirik Lagu Dara Ayu – Matur Suwun

jangan kau panggil sayang
yen nyatane koe ra sayang
jangan kau beri harapan
yen mung digawe dolanan

atiku dudu layangan
tarik ulur sembarangan
aku nduwe perasaan
bukan untuk dipermainkan

bahagia sing tak roso
ra sebanding karo loro sing tak tompo
kabeh iki salahku
gede roso mergo perhatianmu

atiku dudu layangan
tarik ulur sembarangan
aku nduwe perasaan
bukan untuk dipermainkan

bahagia sing tak roso
ra sebanding karo loro sing tak tompo
kabeh iki salahku
gede roso mergo perhatianmu

bahagia sing tak roso
ra sebanding karo loro sing tak tompo
kabeh iki salahku
gede roso mergo perhatianmu

matur suwun wes pernah ono
ning uripku lan ning jero atiku
tak trimo keputusanmu
yen pancen angel nompo tresnoku

Leave a Reply