Lirik Lagu Safira Inema – Ambyar Sak Ambyar Ambyare

wes kadung jeru koe malah mlayu
wes tak sayang sayang koe malah ngilang
wes tak perjuangne semono suwene
tresnaku karo koe wes ra ono balung ri ne

opo aku seh kurang gati
opo aku seh kurang sayang
opo mergo kahanan
cintamu pindah tangan

yen bondo sing dadi ukuran
becik aku mundur angkat tangan
sadar diri mungkin aku mung pelampiasan

ambyar sak ambyar ambyare atiku
getun ditinggal mergo wes kadung jeru
pas indah indahe bubar tresnaku
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku

opo aku seh kurang gati, opo aku seh kurang sayang
opo mergo kahanan cintamu pindah tangan
yen bondo sing dadi ukuran, becik aku mundur angkat tangan
sadar diri mungkin aku mung pelampiasan

ambyar sak ambyar ambyare atiku
getun ditinggal mergo wes kadung jeru
pas indah indahe bubar tresnaku
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku

ambyar sak ambyar ambyare atiku
getun ditinggal mergo wes kadung jeru
pas indah indahe bubar tresnaku
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku

Leave a Reply