Lirik Lagu Safira Inema – Kaliurang Ah Mantap

mbiyen awal ketemu ro kowe
bungah seneng rasane atiku
kabeh waktu dinggo nuruti kekarepanmu
ati iki kroso yakin karo sliramu

tapi saiki kowe ono neng ngendi
tego sliramu gawe pupus roso iki

udan panas tak lakoni dinggo kowe
awan esuk tak turuti yo mung dinggo kowe
nanging opo salah aku iki mbok tinggalne
kowe milih karo liyane

mbrebes mili moto iki mergo kowe
ajur mumur roso iki kelingan lakune
mending aku ngalah timbang maju soyo bubrah
mugio angsal hidayah

tapi saiki kowe ono neng ngendi
tego sliramu gawe pupus roso iki

udan panas tak lakoni dinggo kowe
awan esuk tak turuti yo mung dinggo kowe
nanging opo salah aku iki mbok tinggalne
kowe milih karo liyane

mbrebes mili moto iki mergo kowe
ajur mumur roso iki kelingan lakune
mending aku ngalah timbang maju soyo bubrah
mugio angsal hidayah

udan panas tak lakoni dinggo kowe
awan esuk tak turuti yo mung dinggo kowe
nanging opo salah aku iki mbok tinggalne
kowe milih karo liyane

mbrebes mili moto iki mergo kowe
ajur mumur roso iki kelingan lakune
mending aku ngalah timbang maju soyo bubrah
mugio angsal hidayah

mending aku ngalah timbang maju soyo bubrah
mugio angsal hidayah

Leave a Reply