Lirik Lagu Safira Inema – Opo Kudu Aku

karepe aku lan kowe
biso dadi siji
mergo ati ora biso diapusi
mergo tresnaku yo mung kanggo kowe

nanging nyapo we saiki
malah blenjani janji
pas aku lagi katresnan kowe ngelarani
sampek kapan kowe biso mareni

opo kudu aku sing ngrasakne loro
opo ra kelingan sopo sing gawe dalan katresnan
sawangen aku, rungokno sworoku
aku ora bakal mundur masio wes kadung ajur

gedene segoro sik gede tresnaku
sak derese banyu mili sik derese tangisku iki
lek awakmu kondo yen ra nduwe roso
nyapo kowe mbiyen ngomong tresno

nanging nyapo we saiki
malah blenjani janji
pas aku lagi katresnan kowe ngelarani
sampek kapan kowe biso mareni

opo kudu aku sing ngrasakne loro
opo ra kelingan sopo sing gawe dalan katresnan
sawangen aku, rungokno sworoku
aku ora bakal mundur masio wes kadung ajur

gedene segoro sik gede tresnaku
sak derese banyu mili sik derese tangisku iki
lek awakmu kondo yen ra nduwe roso
nyapo kowe mbiyen ngomong tresno

lek awakmu kondo yen ra nduwe roso
nyapo kowe mbiyen ngomong tresno

Leave a Reply