Lirik Lagu Syahiba Saufa – Imbangono Tresnoku

mbulan sunaro, lintang gemebyaro
angin sumiliro, ben padhang lan adem
roso ing dodo

sayang, aku tresno, tulung imbangono
batinku kesekso, yen tanpo sliramu
adoh ing netro

esem lan gemuyumu ngeridu atiku
tambanono kangenku karo katresnanmu
dadio palipurku ngancani uripku
siji pangarepanku sumanding sliramu

sing tak jaluk
imbangono tresnoku

mbulan sunaro, lintang gemebyaro
angin sumiliro, ben padhang lan adem
roso ing dodo

sayang, aku tresno, tulung imbangono
batinku kesekso, yen tanpo sliramu
adoh ing netro

esem lan gemuyumu ngeridu atiku
tambanono kangenku karo katresnanmu
dadio palipurku ngancani uripku
siji pangarepanku sumanding sliramu

esem lan gemuyumu ngeridu atiku
tambanono kangenku karo katresnanmu
dadio palipurku ngancani uripku
siji pangarepanku sumanding sliramu

sing tak jaluk imbangono tresnoku
sing tak jaluk imbangono tresnoku

Leave a Reply